SBU204 - Analisis Pelaburan dan Prinsip Keusahawanan - September 2002 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (2002)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2002/2003 September 2002 SBU204 - Analisis Pelaburan dan Prinsip Keusahawanan Masa: [2 jam]