SAW214 – Teknik Penyelidikan dan Analisis Sosial - September 2002 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (2002)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 2002/2003 September 2002 SAW214 – Teknik Penyelidikan dan Analisis Sosial Masa: [2 jam]