SAU214 – Budaya Tempatan dan Budaya Global - September 2002 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (2002)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Tambahan Sidang Akademik 2002/2003 September 2002 SAU214 – Budaya Tempatan dan Budaya Global Masa: [2 jam]