JUM 101 - Matematik Kejuruteraan - Mei - Jun 1995 - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Tambahan Sldang Akademik 1994/95 Mei/Jun 1995 JUM 101 - Matematik Kejuruteraan Masa: [3 jam]