HSM 313 - Dokumen-Dokumen dalam Sejarah Malaysia I - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan, 2004)
Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2003/2004 Februari/Mac 2004