HKB 315 - Kajian Perbandingan Karya-Karya Klasik Timur Dan Barat - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan, 2004)
Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2003/2004 Februari/Mac 2004