HGW372E - Geography Of ASEAN And Asia Pacific [Geografi Wilayah ASEAN Dan Asia Pasifik] - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan, 2004)
Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2003/2004 Februari/Mac 2004