HSE 252E - History Of Modern Europe, 1789-1945 [Sejarah Eropah Modenl 1789-1945] - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan, 2004)
Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2003/2004 Februari/Mac 2004