MSG 442- Kaedah Unsur Terhingga Oktober/November 1995 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995