HIS 401 Fiqah al-Munakahat: Perkahwinan dan Kekeluargaan Islam Oktober/November 1994 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1994)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1994/95 Oktober/November 1994 HIS 401 Fiqah al-Munakahat: Perkahwinan dan Kekeluargaan Islam Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI ENAM [6] SOALAN DI DALAM TIGA [3] HALAMAN. Jawab EMPAT [4] soalan sahaja. DUA [2] soalan daripada setiap Bahagian A dan B. Semua jawapan mestilah disertakan dalil-dalil dari al-Qur'an dan al-Hadith. Semua soalan membawa nilai markah yang sama.