HIA 101 Pengantar Islam Oktober/November 1994 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1994)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1994/95 Oktober/November 1994 HIA 101 Pengantar Islam Masa: [3 jam]