HHT 402 Aspek-Aspek Kesenian Barat Moden Oktober/November 1994 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1994)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1994/95 Oktober/November 1994 HHT 402 Aspek-Aspek Kesenian Barat Moden Masa: [3 jam]