JIM 001 – Matematik 1 - Mei - Jun 1995 - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Tambahan Sidang Akademik 1994/95 Mei/Jun 1995 JIM 001 – Kimia Matematik 1 Masa: [3 jam]