IYK 304/4 - Rekabentuk Perabut April 1997 - PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 April 1997 IYK 304/4 - Rekabentuk Perabut Masa : [2 jam]