IYK 404/4 -Teknologi Pengurusan Mac/April 1997 - PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 Mac/April 1997 IYK 404/4 -Teknologi Pengurusan Masa : [3 jam]