IYK 401/3 - Teknologi Penglitup iii Mac/April 1997 - PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 Mac/April 1997 IYK 401/3 - Teknologi Penglitup iii Masa : [3 jam]