IYK 223 - Teknologi Kertas Ib Mac/April 1997 - PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri (Universiti Sains Malaysia, 1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 Mac/April 1997 IYK 223 - Teknologi Kertas Ib Masa : [3 jam] Sila pastikan bahawa kertas soalan ini mengandungi EMPAT (4) mukasurat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan. Semua soalan mesti dijawab dalam Bahasa Malaysia.