IYK 222 - Teknologi Kayu Ib Sidang Akademik 1996/97 - PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri (1997)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 Mac/April 1997 IYK 222 - TEKNOLOGI KAYU IB Masa: [ 3 jam ] Sila pastikan bahawa kertas soalan ini mengandungi LIMA (5) mukasurat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab SEMUA soalan. Semua soalan mesti dijawab dalam Bahasa Malaysia.