JAJ 241/4 – Kejuruteraan Geoteknik I - Mei - Jun 1995 - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Tambahan Sidang Akademik 1994/95 Mei/Jun 1995 JAJ 241/4 – Kejuruteraan Geoteknik I Masa: [3 Jam]