CSY301 - Mikropemprosesan dan Perantaramukaan/ CSS301 - Pemproses Mikro dan teknik Antaramuka Oktober/November 1995 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 CSY301 - Mikropemprosesan dan Perantaramukaan/ CSS301 - Pemproses Mikro dan teknik Antaramuka Masa: [3 jam]