CSE401/CSP402 - Kecerdasan Buatan Oktober/November 1995 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 CSE401/CSP402 - Kecerdasan Buatan Masa: [3 jam]