CIS401/CSD401 - Rekabentuk & Pengurusan Pangkalan Data Oktober/November 1995 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akadernik 1995/96 Oktober/November 1995 CIS401/CSD401 - Rekabentuk & Pengurusan Pangkalan Data Masa: [3 jam]