SAW203 - Teori Tingkahlaku Manusia dan Masyarakat/ SAW200 - Teori Sosial I – Ogos - September 1998 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (1998)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1998/99