SAU308 - Agama dan Hubungan Sosial / SAU304 - Agama dan Masyarakat - Ogos - September 1998 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1998/99