SAU300 - Pekeriaan dan Kehidupan/SAU403 - Sosiologi Pekeriaan - Ogos - September 1998 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (1998)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1998/99