SAU206 - Penyelewengan, Konflik dan Pengawalan/ SAW302 - Penyelewengan dan Kawalan Sosial - Ogos - September 1998 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (1998)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1998/99