MKT 471 - Analisis Keputusan November 1995 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 MKT 471 - Analisis Keputusan Masa : [3 jam] Jawab SEMUA soalan.