MAT 320 - Persamaan Pembezaan ll November 1995 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 MAT 320 - Persamaan Pembezaan ll Masa : [3 jam]