REG 366 - Rekabentuk Jalan & Lebuhraya - Ogos - September 1998 - PPPBP, Pusat Pengajian Perumahan Bangunan Dan Perancangan (1998)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1998/99