RAK 132 - Pengantar Alam Bina - Ogos - September 1998 - PPPB, Pusat Pengajian Perumahan Bangunan & Perancangan (School of Houu (1998)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1998/99 Ogos/September 1998 RAK 132 - Pengantar Alam Bina Masa: 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT muka surat yang tercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.