RAG 561 - Teknologi Binaan 4 - Ogos - September 1998 - PPPB, Pusat Pengajian Perumahan Bangunan & Perancangan (School of Houu (Universiti Sains Malaysia, 1998)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1998/99 Ogos/September 1998 RAG 561 - Teknologi Binaan 4 Masa: 2 ½ jam