RAG 161 - Teknologi Binaan 1 - Ogos - September 1998 - PPPB, Pusat Pengajian Perumahan Bangunan & Perancangan (School of Houu (1998)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1998/99 Ogos/September 1998 RAG 161 - Teknologi Binaan 1 Masa: 3 jam