APW300 - Kaedah Statistiks - Ogos - September 1998-07-16 - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (1998)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1998/99 Ogos/September 1998-07-16 APW300 - Kaedah Statistiks Masa: [3 jam]