AMP346/AMP442 - Pemasaran Antarabangsa - Ogos - September 1998 - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (1998)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1998/99 Ogos/September 1998 AMP346/AMP442 - Pemasaran Antarabangsa Masa: [3 jam]