AKW201 - Pemasaran - Ogos - September 1998 - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (1998)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1998/99 Ogos/September 1998 AKW201 - Pemasaran Masa: [2 jam]