AFP363/463 - Pelaburan Sekuriti & Pengurusan Portfolio - Ogos - September 1998 - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (1998)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1998/1999