AAW321/AAW411 - Perakaunan Kewangan Lanjutan I - Ogos - September 1998 - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (1998)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1998/99 Ogos/September 1998 AAW321/AAW411 - Perakaunan Ke Wang An Lanjutan I Masa: [3 jam]