AAW313 - Sistem Maklumat Perakaunan - Ogos - September 1998 - PPP, Pusat Pengajian Pengurusan (1998)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester 1 Sidang Akademik 1998/99 Ogos/September 1998 AAW313 - Sistem Maklumat Perakaunan Masa: [3 jam]