AAP300 - Undang-Undang Syarikat - Ogos - September 1998 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (1998)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1998/99 Ogos/September 1998 AAP300 - Undang-Undang Syarikat Masa: [3 jam] ARAHAN Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi ENAM (6) muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan.