ZGT 269/3 - Geofizik Pencarigalian II - Februari - Mac 2003 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2002/2003 Februari — Mac 2003 ZGT 269/3 - Geofizik Pencarigalian ll Masa : 3 jam