ZGT 264/2 - Analiis Data Geofizik - Februari — Mac 2003 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2002/2003 Februari — Mac 2003 ZGT 264/2 - Analiis Data Geofizik Masa : 2 jam