ZGT 162/3 -Geologi II - Februari - Mac 2003 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2002/2003 Februari - Mac 2003 ZGT 162/3 -Geologi ll Masa : 3 jam