Pembangunan sektor pertanian di Mukim Rimba Terjun, Pontian : masalah & prospek - Sarbin, Amran (Universiti sains malaysia, 1984)
Usaha-usaha kerajaan dalam membangun dan memajukan sektor ekonomi pertanian telah membawa kepada persoalan yang berhubung dengan pembangunan sektor itu sendiri