ZCT 207/2 - Mekanik Statistik - Februari - Mac 2003 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2002/2003 Februari - Mac 2003 ZCT 207/2 - Mekanik Statistik Masa : 2 jam