ZCT 103/3 - Fizik III (Getaran, Gelombang dan Optik) - Februari - Mac 2003 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2002/2003 Februari - Mac 2003 ZCT 103/3 - Fizik III (Getaran, Gelombang dan Optik) Masa : 3 jam