ZCT 304E/3 - Keelektrikan dan Kemagnetan II - Februari - Mac 2003 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2002/2003 Februari —- Mac 2003 ZCT 304E/3 - Keelektrikan dan Kemagnetan II Masa : 3 jam