ZCE 341/4 - Kajian Tenaga - Februari — Mac 2003 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2002/2003 Februari — Mac 2003 ZCE 341/4 - Kajian Tenaga Masa : 3 jam