ZCE 208/2 - Mekanik Klasik - Februari - Mac 2003 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2002/2003 Februari - Mac 2003 ZCE 208/2 - Mekanik Klasik Masa: 2 jam