ZCA 101/4 — Fizik I (Mekanik) - Februari - Mac 2003 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2002/2003 Februari — Mac 2003 ZCA 101/4 — Fizik I (Mekanik) Masa : 3 jam