ZAE 388/4 - Pengujian Takmembinasakan - Februari - Mac 2003 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2003)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2002/2003 Februari -— Mac 2003 ZAE 388/4 - Pengujian Takmembinasakan Masa : 3 jam